Počeo novi estradni rat između starlete Tamare Đurić i pevačice Katarine Živković

Pročitajte još

Starleta Tamara Đurić oglasila se nakon što su je izvređale komšije Katarine Živković, pa je žestoko zapretila pevačici.

Pevačica Katarina Živković započela je estradni rat sa Tamarom Đurić kada je izjavila da su sve starlete zapravo prostitutke, nakon čega je Đurićeva napravila neviđeni haos.

Sada su se navodno oglasile komšije Kaće Živković koje su žestoko oplele po Tamari.

Tim povodom se sada Tamara Đurić oglasila i zapretila Živkovićevoj:

– „Priča o komšinici nije prilagođena mom uzrastu. Ako još jednom bude pričala u ime svojih komšija, dobiće snimak na kom se vidi šta Darko Lazić i ona rade u Zemunu u njenom stanu. Znači sledeći link neće biti njena pesma, ako još neko od njenih komšija progovori, biće snimak šta ona radi sa Darkom Lazićem u Zemunu. To će biti sledeći link koji će moći svi da vide, a sad sam šerovala samo njenu pesmu, da joj ne bi i ova prošla kao „krava kroz kukuruze“. Sad sam joj pomogla da joj više ljudi čuje, a ako se ne ućutkaju komšije, a znamo da je komšija zapravo ona, sledeći link će biti šta su radili Darko Lazić i ona sami, koga su zvali i kako su bili obučeni i da li su uopšte bili obučeni – rekla je Tamara, pa dodala:

– „Ne znam kako će to komšinici Cici da se svidi, ali verujem da neće.“ – rekla je Đurićeva, a onda je otkrila da li postoji mogućnost da zakopa ratne sekire sa Kaćom:

– „Mora da mi se izvini. Ako mi se izvini neću da kažem šta je radila sa Darkom Lazićem u stanu u Zemunu i šta se tačno tamo dešavalo. Ako ona u ime komšinice još jednom zucne, sledeći link neće biti promocija njene pesme, već njeni trenuci u prizemlju u Zemunu.“ – zaključila je Tamara Đurić.

 

 

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci