Kejt Vinslet bi danas retko ko prepoznao!

Pogledajte kako sada izgleda fatalna Rouz iz Titanika!

Nakon porođaja, dugo se borila da vrati figuru, a iako je izgubila kilograme, i danas je osoba kojoj se dive žene širom sveta upravo zbog njene ljubavi prema hrani.

Pročitajte još

Kejt Elizabet Vinslet rođena je 5. oktobra 1975. godine u Berkšireu kao ćerka Sali Ane Bridžis i Rodžera Džona Vinsleta. Majka joj je radila kao dadilja i konobarica dok se otac svim silama trudio da se probije kao glumac, prihvatajući razne poslove samo da bi prehranio porodicu.

Glumila je u filmovima „Nebeska stvorenja“ pa i „Razum i osećajnost“, ali nijedan nije od nje napravio megazvezdu sve do Titanika, gde je glumila sa Leonrdom Di Kaprijem.

Zanimljivo je to da reditelj Džejm Kameron uopšte nije video nju u ulozi Rouz već je želeo Gvinet Paltrou. Međutim, Kejt je bila uporna i upravo joj je ta upornost dala ulogu.

„Nisam ni pomislila da će „Titanik“ postići takav uspeh“ rekla je svojevrmeeno, misleći na podatak da je film prikazivanjem u celom svetu zaradio više od milijardu dolara, s njoj doneo i nominaciju za Oskara. Iako joj je Oskar odnela Helen Hunt, za Kejt je ta nominacija vredela mnogo više, jer time je pokazala talenat, koji su svi prepoznali.“, rekla je jednom.

„Stigla sam na set i videla tog zgodnog plavokosog muškarca s neverovatnim plavim očima. Prvo što sam rekla bilo je ‘s*anje’, svesna da je to – to i da niko ne može ništa tu napraviti, da smo suđeni jedno drugom“ rekla je o svom prvom mužu, Džimu Trepletonu.

Venčali su se u novembru 1998. na intimnom venčanju u njenoj crkvi u Readingu, a dve godine kasnije dobili su ćerku kojoj su dali ime Mia.

Nakon porođaja, dugo se borila da vrati figuru, a iako je izgubila kilograme, i danas je osoba kojoj se dive žene širom sveta upravo zbog njene ljubavi prema hrani.

„Na kraju sam shvatila da sam 90 posto svog dana provodila razmišljajući o kilogramima i spoznala koliko to zamara. Ne podržavam te stereotipe o mršavim ženama, stoga mi je jako važno da su u filmovima prikazane stvarne žene“, rekla je.

Iako je s Džimom doživela ljubav na prvi pogled, razveli su se nakon tri godine braka, u avgustu 2001.

U maju 2003. udala se za reditelja Sama Mendesa, s kojim je u decembru iste godine dobila sina Džoa. Svoj porodični dom u severnom Londonu ubrzo su prodali i nastavili život na relaciji Njujork – Kotsvolds.

Paralelno s time, kao glumica bila je neverovatno uspešna i ubrzo postala prva osoba ispod 30 godina koja je imala četiri nominacije za
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci