Posle dvadeset godina otkriven razlog raspada grupe „Beat Street“

Pročitajte još

Husein Alijević, Husa iz grupe „Beat street“, otkrio je zašto se jedna od najpopularnijih grupa devedesetih raspala, iako su bili na vrhuncu slave i imali brojne hitove koji se i danas slušaju.

On je otkrio i ko je napravio njihovu grupu.

– „Više ljudi i više energija, a vremenom svako vuče na svoju stranu… Ljuba i ja smo napravili grupu „Beat street“ i ja sam tu bio autor, pravio sam muziku budućnosti, on se uklapao u to, a već kasnije je on pisao neke tekstove koji možda nisu bili moj personaliti, a ja sam to opet pevao, dao bih primer: „Vrtela si me oko prsta, ubiću te ovoga mi krsta“, to nije bio moj personaliti, a on je tako nešto pisao:“- rekao je Husa i dodao:

– „Svako je imao nešto svoje i bila su jako teška vremena, tri puta smo kretali u organizaciju solističkog koncerta u Beogradu, pa budu demonstracije. Svako je otišao na svoju stranu i svako se bavi onim što mu je važno.“-zaključio je pevač.

Podsetimo, „Beat Street“ je grupa nastala 1992. god. Početkom 90-tih pojavila se kao rep grupa, a njihovi najpopularniji hitovi su: „Opsesija“, „Gde si ti“, „Jugoslavijo“, „Izdala si ljubav“ i mnogi drugi.

Kurir/Toxic
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci