[acf field="pre_title"]

Povratak Acapulco benda na velika vrata: Novom pesmom sve oduševili!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Jedan od najvrednijih „živih bendova“ na našim prostorima svakako je Acapulco band, koji postoji skoro već dve decenije.

Ekipa je dobro poznata po energičnoj svirci i odličnoj atmosferi koju prave na svojim nastupima, a iza sebe imaju veliki broj hitova. Ekipa je sada odlučila da nakon duže diskografske pauze, objave novu pesmu pod nazivom “Samo se ona nije prodala”, a reklo bi se da je u pitanju budući veliki hit.

Momci iz pomenutog benda, promenili su i pevača, a kao pojačanje njihovom timu došao je mlad i talentovan Marko Stolić, momak koji ostvario zavidne rezultate u muzičkim takmičenjima, poput „Zvezda Granda“ i „Pinkovih Zvezda“, gde je u finalu osvojio drugo mesto, a takođe je bio i učesnik rijatija „Zadruga“.

– Nedavno je došlo do naše saradnje. Boban, frontmen benda me je pozvao i objasnio o čemu je reč. Njima je u tom trenutku bio potreban pevač i oni su želeli da ostvarimo zajedničku saradnju i da se ja priključim bendu. Na prvu su se naše energije i ideje poklopile, i tako je sve počelo – započeo je Marko, pa dodao kako su pronašli pesmu:

– Ovu pesmu sam snimio još pre početka pandemije koronavirusa. Bio sam kod mog dobrog prijatelja Nenada Škundrića i on mi je tada ponudio pesmu, koja mi se odmah dopala. Međutim, nisam je tada objavio, jer sam na neki način čekao pravi trenutak. Sada su se kockice poklopile i pesma je konačno ugledala svetlost dana – iskren je bio Stolić.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci