Povratak u život: Love fest 2021. od 5-7.avgusta dovodi svetska imena iz sveta elektronske muzike!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Jubilarno 15. izdanje Lovefesta ovog leta biće održano od 5. do 7. avgusta na jezeru u Vrnjačkoj Banji. Kao i prethodnih godina festival će u okviru pet muzičkih bina predstaviti velika svetska imena iz sveta elektronske muzike među kojima je više od 60 izvođača.

Ponovni kontakt sa di-džej pultom, susret sa publikom, kao i festivalska atmosfera nedostajala je svim izvođačima, pa osim fanova Lovefesta, njegovo održavanje sa nestrpljenjem očekuju i svetski poznata potvrđena imena. Tako ćemo na Fire stage-u ove godine po prvi put u Srbiji đuskati uz jednog od trenutno najpoznatijih di-džejeva na svetu Michael Bibija, miljenika naše publike Loco Dice-a, kao i najjači trio sa Ibice – Appoloniu ali i mnoga druga renomirana imena.

Kao što je i očekivano, u okviru ENERGY stage-a nastupiće iskusna imena underground scene kao što su Patrice Scott, Tama Sumo, Lakuti, Lena Willikens, Telephones, a pored svetski poznatih imena, 15.izdanje Miller Lovefesta obeležiće i domaći izvođači poput Ilije Đokovića, Marka Milosavljevića, Dejana Milićevića, Kristijana Molnara, Nikole Vemića…

Na LIVE stage-u, publika će imati priliku da uživa uz popularne zvuke i imena kao što su Senidah, Fox, Zoi, Who see, Surreal, Bigru i Paja Kratak i mnoge druge trap izvođače.

99 stage biće u znaku Aleksandre Duende, Marka Andersona, Natashe, Vuka Smiljanića, Aleksandra Korićanca, i ostalih dok će na H20 stage-u natupiti Dejan Milićević, Kristijan Molnar, Marko Milosavljević, Seth Troxler i Vietmens.

Za one koji još uvek nisu obezbedili svoju ulaznicu za ovogodišnje izdanje festivala, kupovina ulaznica je moguća u svim poslovnicama Tickets.rs i Gigstixa, kao i putem sajta www.lovefest.rs. Cena za regularnu ulaznicu iznosi 40 evra, VIP iskustvo mogu obezbediti za 80 evra, stage experience 180 evra, s toga, obezbedite svoju na vreme i budite deo Love fest magije!
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci