[acf field="pre_title"]

Poznati pevač okupio ljude ispod Brankovog mosta i sve to zbog…

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevač Marko Milosavljević je, kako saznaje emisija „Ekskluzivno“, potencijalni krivac za broj okupljenih koje je 28. februara komunalna policija, ali i policija u redovnoj uniformi zatekla ispod Brankovog mosta i ispred splava „River“. Tom prilikom ispisano je preko 100 prekršajnih kazni, onima koji su se zatekli na pomenutim mestima zbog važećih mera okupljanja usled pandemije korinavirusa. Interesantno je da se pevač nije nalazio u Srbiji, a kamoli na setu za vreme spornog događaja.

Poznati pevač okupio ljude ispod Brankovog mosta i sve to zbog
Marko Milosavljavić, foto: Privatna arhiva

„Ne bih previše da detaljišem na tu temu, dok ne dođem u Srbiju, pošto sam trenutno u Cirihu gde inače imam prebivalište. Angažovao sam mali broj pomenutih statista, ne više od desetak zajedno sa članovima ekipe koja je trebalo da snimi nekoliko scena za moj novi spot, ali na otvorenom. Nisam bio u pregovorima ni sa jednim splavom niti sam „poludeo“ da organizujem spot u vidu korona žurke“ – kaže ovaj rođeni Kragujevčanin i ističe da je manji deo ekipe pristigao ispod Brankovog mosta kada je stigla policija.

„Ako je kažnjeno nekoliko statista koji su se pomešali sa masom koja je spot očigledno snimala za nekog drugog, ja ću troškove za moj deo ekipe nadoknaditi.“
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci