Poznati se opraštaju od Marine Tucaković: Estrada u suzama!

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Marina Tucaković preminula je u 68. godini, nakon duge i teške bolesti. Za sobom ostavila je neizbrisiv trag i mnogobrojne hitove koji će se večno pevati.

Cela estrada osetila je veliki gubitak, neki kažu da je ovo kraj jedne ere, kao i to da se osoba sa talentom kao njenim još nije rodila. Od mnogih je upravo ona napravila zvezde i podarila im besmrtne pesme, a među prvima oproštajne reči uputila je Ana Nikolić:

– Neki srećniji dani, ali odavno već dugo, tu je neka tuga. Baš ona koju si videla u mojim očima kada sam kao devojčurak došla prvi put kod tebe. Tada te nisam razumela, a sve je uvek bilo bas onako kako ti kažeš. Volim te zauvek…Mišo… tvoja „celi život guska“…Jedina si imala suštinu…Formalnosti nisu tvoj fah, a od tebe sam naučila nesto najvažnije… „KAKO SE DOSTOJANSTVENO ŽIVI SA BOLOM“… i tako si i otišla -dostojanstveno – napisala je Ana Nikolić, dok se Lepa Brena oprostila ovim rečima:

– Sta god da kažem za Marinu uvek je malo. Otišla je žena pesnik svih nas, naš prijatelj i drug, koja je znala kao skener naše duše šta mislimo i osećamo. Nikad se neće više roditi takva žena koju smo svi voleli i poštovali. Ostaće njeni tekstvi kao pečat svih nas, jednog vremena u kome smo imali najvećeg pesnika i druga, prijatelja. Neka joj je laka zemlja i neka nas sad gleda sa nekog boljeg mesta. Volimo te Marina i volećemo te uvek i poštovati jer si nam svojim delima ulepšala živote , gde smo tvoje reči pretočili u emociju koju su svi osetili. Počivaj u miru – rekla je Lepa Brena.

– Sipajte mi još jedan viski, jer srušio se sav moj svet… Zauvek ćeš nedostajati. Zauvek ću pamtiti tvoj osmeh mila moja Maki. Zauvek ću isčekivati tvoje nove brilijantne tekstove, jer ne verujem da te više nema. Takvi kao ti su besmrtni. Voli te beskrajno tvoj Babare! Nek ti je večna slava, i hvala ti za sve – ovako se oprostio i Željko Samardžić, kao i mnogi drugi prijatelji i poštovaoci njenog rada.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci