Milena Dravić je zauvek ostala u srcu prvog muža, tvrdi da je nju najviše voleo !

Prvi suprug Milene Dravić, večno je ostao zaljubljen u nju!

Milena i Puriša su se zavoleli dok su bili mladi a njihov brak trajao je nekoliko godina. Puriša je zauvek ostao zaljubljen u divu našeg glumišta!

Pročitajte još

Milena Dravić bila je dama o kakvoj su mnogi sanjali, ali do kraja života volela je svog Gagu, kolegu i parnera Dragana Nikolića. Njihovoj ljubavi su se divile sve generacije, ali malo ko zna da Dragan nije prvi muškarac koji ju je fascinirao.Pre Gage Milena je imala čak dva braka, a njen prvi suprug bio je reditelj Puriša Đorđević.

Milena Dravić i Puriša Đorđević. kurir.rs

Milena i Puriša su se zavoleli dok su bili mladi a njihov brak trajao je nekoliko godina. Puriša je zauvek ostao zaljubljen u divu našeg glumišta, a evo kako je govorio o njoj:

„Najvažnije u životu je da se ne plašiš. Ja se nikada ničega nisam plašio, blisko mi je ono što je govorio Niče – nije suština u tome da smo bili živi, nego kako smo živeli. Viđam ljude koji su nasmejani i srećni, ponekad sretnem i one bogate. Ali, i jedni i drugi uvek imaju strah koji ne mogu da shvate – prvi se plaše nesrećnih, jer misle da je nesreća „zarazna“, a bogati se, po istom principu, plaše siromašnih. Čovek ne sme da se plaši ni kad ostane bez kinte, ni kad ima milione, ni kad ostane bez ljubavi, ni kad ima ljubav. Ljubav je vrlo važna, naročito onda kad nas ta ljubav ostavi. Dan-danas u prolazu često viđam ženu koja me je ostavila 1980. Da li verujete da se od tada još nisam opametio? Ali, od svih žena koje sam poznavao i koje sam voleo, još uvek jedino i najviše volim Milenu Dravić“, govorio je on.

Posle braka sa Purišom Milena je odlučila da sudbonosno „da“ izgovori i reditelju Vojislavu Kokanu Rakonjcu. Bili su ubraku do 1969. godine, kada je Vojislav preminuo.

Milena je pravu sreću i ljubav za ceo život pronašla tek sa kolegom Draganom Nikolićem.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci