Ispunjena

Prekršila obećanje! Katarina Grujić ipak okačila fotografiju sa novim dečkom

Pročitajte još

Nikolina Bešović
Nikolina Bešović
Novinar Toxic TV

Vlasnica mnogobrojnih hitova od kojih baš poslednji pod nazivom „Neću da se muvam“ broji skoro dva miliona pregleda, a upravo Katarina Grujić više ne krije da ipak nije sve tako kako govore reči najnovije pesme.

Iako je vatrena crnka u nekoliko navrata govorila da više nema nameru da obaveštava javnost o svom privatnom životu kao i da pokazuje isti, izgleda da ipak prekršila obećanje koje je javno dala.

„Mnogo puta sam se opekla, jer sam predstavljala svoje ljubavi javnosti. Odlučila sam da okrenem novi list i toga više nema. Tu sam da pevam za svoju publiku, da uveseljavam ljude, ne da objašnjavam šta radim i sa kim.“-rekla je svojevremeno Kaća za Toxic Tv.

A ono što je aktuelno ovih dana, jeste upravo fotografija koju je pevačica okačila na svom instagram storiju na kojoj se jasno vidi da uživa sa svojom jačom polovinom.

Naime, pevačicu u poslednje vreme povezuju sa fudbalerom Markom Gobeljićem, a tome u prilog ide i to što je Katarina posetila nedavno Milana Borjana i njegovu suprugu.

Prekršila obećanje

Podsećanja radi, Katarina važi za jednu od retkih mladih pevačica na domaćoj javnoj sceni koja nema dlake na jeziku. Kako sama kaže mnogi je se plaše, jer nikome ne ćuti. O svemu tome, ali i o temi da li su se njeni momci pribojavali njenog oca koji važi za strogog roditelja Kaća je pričala samo za naše kamere.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Nikolina Bešović
Nikolina Bešović
Novinar Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci