Uskoro stižu dve nove pesme!

Producent muzičke grupe Hurricane poručuje: “ Hurricane grupa se ne raspada“!

"Poslednjih par meseci jedna od glavnih tema u medijima o grupi Hurricane je raspad grupe bez navedenih konkretnih i istinitih razloga. Kao producent grupe i jedini koji odlučuje o grupi i o (ne)raspadu, želeo bih da Vam potvrdim zvanično. Grupa se ne raspada".

Pročitajte još

Huricane, ataimages

Zoran Milinkovic ukratko se obratio medijima i dematovao ono o čemu se duže vreme pisalo i spekulisalo.

„Poslednjih par meseci jedna od glavnih tema u medijima o grupi Hurricane je raspad grupe bez navedenih konkretnih i istinitih razloga.
Kao producent grupe i jedini koji odlučuje o grupi i o (ne)raspadu, želeo bih da Vam potvrdim zvanično. Grupa se ne raspada.

Takođe bih hteo da Vas uputim u nekoliko pojedinosti. Kao što svuda u svetu postoji prirodan i neprirodan način raspada grupe, u našem slučaju postoji samo prirodan način. To je svakako kraj ugovora prema određenom datumu i sporazumni kraj ugovora. Tako da bih Vas zamolio da u buduće imate ove informacije u vidu.
Što se tiče same grupe trenutno, pesme ,,Koraci“ i ,,Legalan“ su odlično primljene kod publike, a uskoro stižu još dve nove pesme. Na privatnom planu kod devojaka nema ništa novo“.

Zoran Milinković je još jednom potvrdio da su glasine o raspadanju grupe „Hurricane“ neistina. Želimo našim devojkama još puno lepih i uspešnih projekata i što bolje pozicioniranje na Trendingu!
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci