„Prošlo me je“: Aleksandra Radović objavila novu pesmu

Pročitajte još

Aleksandra Radović jedna od najpopularnijih pop pevačica regiona, predstavila je novu pesmuProšlo me je“ posle skoro godinu dana pauze. Tekst imuziku za pesmu potpisuje naša najpoznatija kompozitorka i tekstopisac Aleksandra Milutinović, dok su na aranžmanu i produkciji zajedno radiliMahir Sarihodžić i Aleksandra Milutinović.

Aleksandra Radović, foto:Promo


Ovo je nastavak saradnje sa proverenim timom koji čine Aleksandra Sara Milutinović i Mahir Sarihodžić. Reč je o malo modernijem zvuku, akomogu tako da ga okarakterišem. Pesma govori o lošim procenama i velikim promašajima koje čovekmože da napravi u životu, ožiljcima koji ostaju, to sustvari preko kojih ne možeš preći. U ovoj mojojpesmi nema povratničkih momenata., objašnjavapop diva jedinstvenog glasa.

Sve naše muzičke kreacije imaju zajednički imenitelj, a to je stav jake, emotivne žene. Tako i ova numera nosi jasnu poruku- prošlo me je. Velika snaga i želja da sve loše prodje i da se život nastavi u nekom lepšem svetlu. Ponosna sam što smo kolega Mahir Sarihodžić i ja zajedničkim snagama trasirali muzički stil Aleksandre Radović u 2022 godini. Radujem se sledećem singlu na kom se već uveliko radi., naglašava Aleksandra Milutinović, kompozitor i tekstopisac velike većine pop hitova koje danas slušamo.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci