Nada Topčagić:" Čuvam ovce na planini, sići ću u Beograd tek kad prođe zlo!"

PRVA ISPOVEST NADE TOPČAGIĆ POSLE PRELEŽANE KORONE!

Pevačica Nada Topčagić (68) zarazila se koronavirusom sredinom decembra prošle godine, a sada je za "Srpski telegraf" otkrila da se oseća odlično, te i da će, prevencije radi, narednih godinu dana da provede na Tari.

Pročitajte još

Pevačica kaže da je sa suprugom Zlatkom samo nakratko došla u Beograd i da je popila kafu samo s najbližim komšijama, koje dugo nije videla.

– Dobro sam sada, u redu je sve i skroz sam se oporavila od korone. Kako sam mislila da će da bude, ovo je super! Nisam, srećom, imala jake simptome, bila sam disciplinovana i tako se najbolje preleži. Ljudi umiru i dalje, stalno dolaze neki novi talasi, ovo je užas i nije naivno. Nisam silazila s planine, a čim sam kročila u gužvu, eto šta se desilo. Zlatko i ja smo nakratko bili u Beogradu, još uvek se odmaram, odlazila sam samo do komšija, kao i oni kod mene i to je to. Čuvaću ovce na Tari, tamo imam sve što mi treba i neću da mi iko dolazi bar godinu dana! Sići ću u Beograd tek kad prođe ovo zlo. Još sam rovita. Sa svima se čujem isključivo preko telefona. Ipak sam ja žena u godinama, ne ide da se igram – kaže folkerka.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci