[acf field="pre_title"]

To me niko nije pitao: Prvi inserti emisije “Pečat u vremenu” autora Gorana Jovanovića

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo
Tokom više od dve decenije karijere, Goran Jovanović ostavio je pečat kao neko ko poznaje ne samo dešavanja iz privatnog života javnih ličnosti, već i njihov kompletan muzički opus, što će publika moći da vidi u njegovom autorskom serijalu emisija “Pečat u vremenu” koji od ovog marta ekskluzivno počinje sa emitovanjem na televiziji Toxic folk.
Ovih dana gledaoci su imali priliku da vide delić onoga što će u emisiji biti prikazano, i sama najava već je izazvala veliku pažnju jer  je jasno da su gosti otvorili dušu i pričali o stvarima koje su dosad prećutkivali. Jedan od gostiju, Mitar Mirić, čija će emisija i otvoriti sezonu, ispričao je tako o odrastanju u rudarskoj porodici a u jednom trenutku iskreno je priznao: “To me niko dosad nije pitao”.
Goran Jovanović, foto: Toxic
Kako iz produkcije najavljuju, povratak poznatog novinara u televizijske formate posle duge pauze obeležiće iskreni razgovori sa najvećim zvezdama muzičke scene koje su svojim radom ostavile neizbrisiv trag, tokom kojih će otkriti mnoge detalje koje o njima dosad niste znali i pružiti svima priliku da ih upoznaju kao umetnike, ali pre svega kao ljude.
Naravno, neće izostati ni brojne zanimljive rubrike ali i mnogo dobre muzike, bilo nezaboravnih hitova ili sjajnih pesama koje su pale u zaborav, a zaslužuju da se ponovo čuju, po čemu je Goran kao autor već poznat javnosti.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci