[acf field="pre_title"]
Prvi put u javnosti nakon porođaja

Sofija Milošević progovorila o odnosu sa Lukom

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Manekenka Sofija Milošević posle porođaja se povukla iz javnosti, ali zbog prirode svog posla vratila se u javnost. Ona je gostovala u emisiji „Jutro“ i pričala o odnosu sa izabranikom Lukom Jovićem, te je otkrila i zašto je dugo krila vezu sa njim.

-Krili smo koliko god smo mogli jer je njegova situacija sa bivšom devojkom bila komplikovana, a već su počeli da kruže naslovi da ja rušim tuđe brakove, što uopšte nije bilo tačno jer njih dvoje tada nisu bili zajedno. Ja sam krila i od mame. Malo je nezahvano bilo sve objašnjavati jer on ima sina Davida koji je tada imao četiri meseca i kako da objasnim svima njegovu situaciju sa bivšom devojkom – ispričala je manekenka u „Jutru“ na Prvoj TV.

Lepa manekenka i Luka su se verili, ali zbog situacije sa koronavirusom, slavlje i svadbu planiraju da prave kada se sve vrati u normalu.

– Mi smo već trebali da se uzmemo, ali ne želim ništa na brzinu zbog korone. Kada se situacija reši da makar kumovi mogu da nam dođu biće ovo makar pred matičarem. Jedan kum je i Americi, a drugi ima koronu – rekla je Miloševićeva.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 

Najnoviji članci