Raskinuli Rialda i Kenan: „Razočarana sam i povređena!“

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Bivši rijaliti učesnik maneken Kenan Tahirović putem Instagram storija potvrdio je raskid veze sa pevačicom Rialdom Karahasanović, nakon deset meseci ljubavi. A potom se oglasila i ona, te je otkrila još neke od detalja iz njihovog odnosa.

Već nedeljama se šuškalo da postoje problemi kada je u pitanju njihov emotivni odnos, a sada su zvanično stavili tačku na ovu ljubavnu priču.

– Evo da potvrdim teoretičarima da smo stvarno prekinuli još pre 10 dana. Od mene dosta. Ostalo je privatnost! Obaveze i prioriteti nam se više ne poklapaju i drugarski smo se odlučili na razlaz. Ljubav za Rialdu – napisao je Tahirović i tagovao Rialdu uz emotikon crvene ruže i srca.

Međutim, nakon ove javne poruke oglasila se pevačica i otkrila je zbog čega je ona toliko razočarana, kao i to da su do pre tri dana planirali da idu na zajednički odmor:

– Mogu samo da kažem da sam jako razočarana i povređena ovim storijem i načinom na koji se on odlučio da prekine našu vezu od 10 meseci, načinom njegove komunikacije i ograđivanjem. Do pre tri dana smo planirali odmor. Ja sam neko ko se zaista borio, kako u „Zadruzi“, tako i napolju, nemam više snage. To je sve što ću reći – poručila je Rialda za „Pinkov“ portal.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci