Nova godina na Kopaoniku uz Aleksandru Prijović i Lepu Brenu!

Rasprodato već 80% kapaciteta za doček i reprizu!

Doček Nove godine na Kopaoniku uz najveće regionalne muzičke zvezde već je postala tradicija za sve ljubitelje dobrog provoda i zimskih sportova.

Pročitajte još

Doček Nove godine na Kopaoniku uz najveće regionalne muzičke zvezde već je postala tradicija za sve ljubitelje dobrog provoda i zimskih sportova. 

Snega na krovu Srbije ovog decembra ima u izobilju, a nakon uspešnog otvaranja ski sezone uz Acu Lukasa i Editu, posetioce skijališta u najluđoj noći očekuje pravi spektakl.

Najglamurozniji doček u Srbiji, kao i repriza, biće upriličeni u hotelu Grand. U novogodišnjoj noći, 31. decembra, nastupa najveća ikona regiona, Lepa Brena, dok će goste za reprizu, 1. januara, zabavljati Aleksandra Prijović. Kao predgrupa obe večeri nastupa Mega Band.

 

Za vrhunsku produkciju i najsavremenije scenske efekte zadužen je Skymusic, a velika dvorana hotela Grand tradicionalno tokom novogodišnjih praznika ugosti posetioce iz čitave zemlje i regiona na ekskluzivnim koncertima.

Broj mesta je ograničen, a 80% kapaciteta je već rasprodato, pa organizatori pozivaju zainteresovane da rezervišu svoje mesto na vreme! Promo cena ulaznice je 290 eur, a u cenu su uračunate karte za obe večeri – i za doček i za reprizu, kao i ogranizovana gala večera za doček. Telefon za rezervacije je +381 60 66 70 318 a više informacija je na sajtu musicweek.rs 

Proslava Nove godine i reprize biće organizovana u skladu sa svim propisanim merama. Novina ovogodišnje ski sezone je da posetioci ski centra mogu da urade neophodne laboratorijske testove na Covid-19, kao i da se vakcinišu u prostorijama Doma zdravlja Raška na Kopaoniku.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci