Rasta: „Upoznaću Anu sa novom devojkom“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Popularni reper Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta, otvoreno govori o svom odnosu sa bivšom suprugom Anom Nikolić, te je tako bilo i ovoga puta.

Za „Blic“ je sada otkrio da će možda raditi neke pesme za Anu, kao i to da li išta može pokvariti njihove odnose?

– Meni je prva asocijacija na Anu naša ćerka Tara. Hvala Bogu da imamo takav dar. To nikada neće moći da pokvari naše međusobne odnose i uvek će ih održavati. Anina najveća vrlina je što je iskrena do besvesti, što nije dobro, tako da bih to naveo kao i manu. Nikada mi nismo bili u svađi da bismo se mirili. Detinjast u nekim slučajevima jesam, jer tako živim i to je moj način života. Možda budem i radio pesme za Anu, zašto da ne – otkrio je Stefan.

Rasta je takođe istakao da bi rado upoznao novu devojku sa Anom Nikolić.

– Ja sam zaljubljen, imam ćerku koja mi najviše na svetu znači. Pogotovo kao neko ko je sveže izašao iz pritvora i kao neko ko ima osećaj da nadoknadi svu tu ljubav. Shvatio sam koliko je ta ljubav i bezuslovna da u životu radim dobre stvari. Kada je u pitanju ljubavni život, trenutno je status kvo. Više sam se posvetio sebi i poslu. Smeo bih Anu da upoznam sa svojom novom devojkom, što da ne, u budućnosti – iskren je bio reper.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci