Razlog zašto je Karleuša pustila suzu

Pročitajte još

Martinović Miloš
Martinović Miloš
Novinar Toxic TV

3. marta 2022. godine navršilo se tri godine od smrti nekadašnje radio-voditeljke Divne Karleuše, majke pop zvezde Jelene Karleuše.

Divna je bolovala od kancera pluća, a opaku bitku je, nažalost, izgubila.

Jelena je Divnu vodila u sve svetske vodeće klinike, te je osim terapija koje je primala u Srbiji ona često putovala i u Tursku, Holandiju i Dansku gde je takođe primala terapije.

Pevačica se borila sa svojom majkom sa kojom je imala apsolutnu ljubav, kako je pričala, a njena smrt ju je potpuno slomila.

– Ja sam skoro godina nosila periku, jer mi je od stresa opala kosa. To se ne zna. Ja jesam poklekla. Nema strašnije stvari da neko kao ja, bori i pobedi u svakoj situaciji, ne može da spasi nekoga koga voli najviše na svetu. Ona je meni klizila niz ruku i nisam mogla da je spasim – rekla je Jelena ranije.

Naime, jedna od kandidatkinja je pevala numeru Pjesma majci, koju u originalu izvodi Hanka Paldum, te Karleuša nije mogla da zadrži suze, budući da je ona sama ostala bez majke, Divne Karleuše, pa je ova rana i dalje sveža.

Prema pisanju spomenutog nedeljnika, Jelena tada „nije mogla da obuzda emocije, ali nije suzdržavala suze, već se okrenula i isplakala ljudski“, ali se pribrala dok je takmičarka izvodila drugu pesmu.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Martinović Miloš
Martinović Miloš
Novinar Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci