[acf field="pre_title"]

LETNJA BOMBA! Vreme je da isprobate neobičnu kombinaciju sastojaka, te pripremite salatu za koju smo sigurni da će vam se dopasti!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Paradajz je bogat vitaminom B6. Veruje se da vitamin razbija homocistein, amino kiselinu koja oštećuje krvne sudove i time vodi do bolesti srca.Paradajz je bogat vitaminom C, koji, kao i likopen, utiče na smanjenje rizika od oboljenja srca. Pomaže u kontroli astme, Štiti srce, Hrani kosti.

Lešnik sadrži i vitamine A i E koji su dobri za negu kose i kože, dok je vitamin E izuzetno dobar za krvne sudove i pored toga čuva srce.U jezgru lešnika nalaze se i minerali poput cinka, magnezijuma i kalcijuma, a bogato je i omega 3 i 6 masnim kiselinama, koje su dobre za smanjivanje lošeg holesterola. Količina kalijuma koju sadrži, čak je pet posto veća u odnosu na količinu koju sadrže ostala voća. Lešnik je zbog ovog sastava jedan od energetski važnijih namirnica. Zato sam vam spremila jako zdravu i lepu salatu.
Potrebni sastojci:

-Lesnik 20g
-Mladi luk 50g
-Krastavac 50g
-Paradajz 100g
-Maslinovo ulje
-Limunov sok

envato

Priprema:

Za ovu salatu je potrebno voće oprati i očistiti i usitnti po želji.Lešnike samleti ili iseckati po želji i posuti po salati i sve preliti limunovim sokom i maslinovim uljem.

Ova salata se preporučuje svim zdravim osobama bez obzira na telesnu masu.Prijatno!
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci