Relja Popović: „Imao sam neverovatnu glumačku hemiju sa Hanom Selimović!“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Poznati reper Relja Popović, vratio se glumi nakon deset godina i to u seriji „Besa“, koja je od sinoć na malim ekranima.

Sada je o tom povratku, koji je sve obradovao, govorio u „Prvom redu“ na K1 televiziji i tom prilikom otkrio sa kojom glumicom je imao posebnu hemiju na snimanju.

– Malo sam neskromno najavio najbolja serija, ali stvarno tako mislim, zato sam nakon deset godina konačno prihvatio jednu ulogu. Prihvatio bih ovu ulogu i bez čitanja scenarija jer sam ogroman fan serije „Besa“. Dao sam svoj maksimum, bio sam posvećen tom projektu svaki snimajući dan i van toga – rekao je Relja i dodao:

– Imao sam neverovatnu glumačku hemiju sa Hanom Selimović, ta naša razmena je bila posebna i naterala me je da se prisetim zašto mi je gluma ovolika strast. Nisam muzičar koji je zalutao u svet glume, suštinski sam oba, ne razmišljam o tome, srećan sam da mogu da budem i na jednoj i na drugoj strani – rekao je Relja i dodao – Ljude je iznenadilo što sam normalan, pristojan i profesionalan na snimanju, pretpostavljam da su očekviali drugačije ponašanje jer dolazim iz sveta muzike.

Relja ne krije da mu Nikolijina podrška mnogo znači.

– Na premijeri „Bese“ mi je mnogo značilo što je ona bila sa mnom, svi su doalzili u glumačkim parovima, jedino smo ona i ja došli kao pravi par, porodica jeste sve.

Poznati glumac i reper je oktrio ko je njegov lik u „Besi“.

– Igram momka sa beogradskih ulica, koji ulazi u probleme zbog svoje naivnosti i misli da može da se lako izvuče iz nevolje, ali to naravno nije realno.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci