[acf field="pre_title"]

Reper Mili uskoro ponovo na velikom platnu!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Veoma svestran momak, koji važi za jednog od omiljenih repera među mlađom populacijom, Marko Milivojev Mili, poznat je kako po muzici koju stvara, tako i po svom talentu za glumu, u čemu se dobro snašao. Jednom prilikom je izjavio kako bi voleo da se njegova karijera nastavi u tom smeru.

Polovinom oktobra 2019. godine otpočelo je emitovanje, domaće krimi serije „Grupa“ u kojoj se prepliću životi policijskih inspektora i beogradskih tinejdžera upletenih u kriminalne radnje.

Milivojev u njoj tumači lik Stanislava, problematičnog mladića sa Dorćola. Kako i sam kaže, uživao je u tom poslu, pogotovo jer je radio na stvaranju svog lik. Autori su mu ponudili da na osnovnu svojih životnih iskustava predstavi svoju ulogu. Snimljeno je ukupno 11 epizoda prve sezone, a reakcije publike bile su odlične.

Zatim je usledila saradnja sa filmskim rediteljem, scenaristom i producentom Milošem Avramovićem i muzičkim producentom Slobodanom Veljkovićem Cobijem na muzici za film „Južni vetar“, a nakon toga i za potrebe drugog dela filma „Južni vetar“, kada je snimio pesmu „Južni vetar gas 2“.

U emisiji „DeToxic„, otkrio je neke svoje buduće planove po pitanju glume i radu na novim projektima.

– Sada razmišljam da uzmem da snimam seriju. Ponudili su mi neku ulogu, za koju smatram da je jako zanimljiva i nekako u mom fazonu. Tako da ću verovatno snimati novu seriju – rekao je Mili i dodao šta je ono čime on ispunjava svoje slobodno vreme:

– Ovako sam se malo osamio, nema me u medijima, posvetio sam se sebi. Zdrav život, zdrava ishrana, malo trening i sve to što nekako ne stižem da uradim kada sam u punom gasu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci