Reper Žuti u emisiji “Real Life” izgovorio ono što bi malo ko smeo: “Dečka pucaju kompleksi”

Pročitajte još

Jedan od uspešnijih muzičara kada je reč o rap muzici, jeste zasigurno Bojan Glamočić Žuti. Svojih gostovanjem u emisiji “Real Life” podigao je veliku prašinu. Bio je veoma iskren kada je njegov privatni život u pitanju, ali i kada je reč o kolegama nije imao dlake na jeziku.

“Dečka pucaju kompleksi! On je na primer, kada sam bio na robiji prvi put, došao je, nastupao je. Skidam mu kapu za to! Pokazao se kao čovek iako se nismo gotivili. Inače ovako Đusa gotivim. Imali smo mali problem. Stavio je jednu sliku na Instagramu, ja mu lajkujem, klinac mu stavio komentar Reče Đus i ode u Zadrugu. Kada sam video komentar, počeo sam da vrištim… Da li da lajkujem, rekoh ajde. Posle toga tačno gledam na sat, jedan, dva, tri. Posle toga stiže poruka od Đusa. Piše Alo matori, šta ti imaš protiv mene?”-otkrio je reper.

A svoju stranu priče, imaće priliku da iznese i druga strana. Tačnije, Ivan Ivanović Đus, biće gost “Real Life” emisije, već u sredu 24.02. od 20h, dobro poznato mesto – Toxic Tv. Epizodu sa Đusem imaćete prilike da gledate na našem YouTube kanalu već od petka, a u subotu možete pogledati i reprizu na Toxic Rap kanalu od 20h.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

 
 

Povezani članci

Najnoviji članci