Rialda za Toxic: „Došlo je do incidenta, Kenan je mrtav za mene!“

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Maneken Kenan Tahirović fizički je nasrnuo na svoju bivšu devojku, pevačicu Rialdu Karahasanović, kako se navodi, pred nekoliko očevidaca.

Naime, kako tvrdi izvor, njih dvoje su bili u automobilu koji je bio parkiran ispred jedne zgrade, a po njihovoj gestikulaciji jasno se videlo da vode žustru raspravu. U jednom trenutku, Tahirović je navodno udario Rialdu, nakon čega je nastala prava drama.

Kenan i Rialda, foto: Instagram

Pevačica se oglasila za Toxic i otkrila šta je zapravo istina-.

-Istina je da se desio incident. I sve što cu reći na ovu priču, kao i na sve vezano za njega je da je taj čovek mrtav za mene, pa ću na ovaj način i zamolite ovako javno da me svi poštede bilo kakve priče o njemu, kao i pitanja na koja ne želim više da dajem odgovore. Žao mi je što se za ovo saznalo preko medija, iako nisam neko ko podržava da se na ovakve stvari ćuti. Ja jesam jaka, hrabra i karakterna zena i moja poruka će uvek biti jasna da sve zene treba i moraju da se suprotstave i sklone se od bilo kakvog vida fizičkog i psihičkog nasilja, ali ja prosto nemam više snage da bilo sta objašnjavam i da nastavljam agoniju koja traje sve vreme od našeg izlaska, zato sam i izabrala ćutanje. Želim da nastavim svoj život dalje uzdignute glave i da pokušam da nađem mir u narednom periodu – rekla je Rialda za Toxictv.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci