Rijalda uskreno o svemu što je prošla u rijalitiju

Pročitajte još

Pevačica Rialda Karahasanović postala je poznata nakon učešća u „Zadruzi“, iako je počela sa pevanjem još kao maloletna.

Ulazak u „Zadrugu“ je, kako Rialda kaže, mogao da joj se desi mnogo ranije, ali tada je smatrala da nije dobar momenat.

U rijaliti sam mogla da udjem mnogo ranije smatrala da mi tamo nije mesto, prosto se nisam pronalazila. Ja sam inače pomalo asocijalna osoba i mislila sam da se kao takva u rijalitiju neću snaći. Međutim, udarila je korona, nije se ni radilo ni snimalo, svi smo bili na mrežema, i onda je usledio poziv za učešće. Prvo sam odbila, a oni su tražili da razmislim. Nakon dužeg razmišljanja, procenila sam da je dobar momenat – objasnila je Rialda, koja o aktuelnim učesnicima i dešavanjima nema lepo mišljenje.

 

Većina stavri je isforsirana i učesnici misle da je važno da se priča o njima, a ne šta se priča. Nasilje je postalo kao dobar dan, seksualni odnosi, svađe, i nema više pravila kako se ponašaš negde. Kako su čuli da je to možda poslednja sezona, pomislili su da treba sve da urade, kao da sutra ne postoji – ispričala je pevačica, koja posle rijalitija smatra da je sve u životu videla.

Njeno učešće u „Zadruzi“ obeležila je veza s Kenanom, koja se neslavno završila.

– Ja kad sam počela da pevam sa 17 godina, pevala sam u kafanama gde je bukvalno bilo više očiju nego zuba. Zamislite tu vrstu ljudi i taj mentalni sklop. Prošla sam razne ljude, situacije, ali kad sam ušla u rijaliti shvatila sam da nisam sve videla – rekla je u emisiji „Grand Magazin“

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci