ISKRENO

Romana Panić: „Prvi Beograđanin koji me koštao u životu“

Pročitajte još

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Vest da je Romana Panić uhapšena odjeknula je regionom, a malo ko je pomislio da bi ona počinila krivično delo. Naime, pisalo se da su njen partner i ona radili prevare na bankomatima. Nakon toga, mediji i njeni fanovi su pomno pratili šta se dešava u njenom životu, a mnogi su se pitali šta je zapravo istina. U jednom intervjuu, otvorila je dušu i progovorila o njenim zatvorskim danima.

„Dva meseca sam bila u ustanovi. Imaš normalne uslove za život, sve je bilo čisto i sve je bilo novo. Bila sam sama u ćeliji, kao u Hagu. Imaš svoj krevet, kao i svoj televizor. Bila je tamo još jedna osoba. Sve je uspelo da se reši, kako za mene tako i za njega. Prvi Beograđanin u mom životu, skupo me koštao. Sve je završeno. On ne živi ovde. Neću ponovo ići tamo, moja baza je Beograd. U Australiju nikad ne bih otišla, eventualno na promociju moje knjige na engleskom, ako me puste tamo“- rekla je Romana kroz smeh u emisiji „Premijera-vikend specijal“ i dodala:

„Ništa se ne dešava slučajno, i za te najgore stvari postoji razlog. Meni je žao što su moji roditellji prošli kroz tu agoniju. Oni su moji, ja sam njihova, uvek su tu za mene. Iskritikovali su me, a ja sam prihvatila kritiku. Tog momenta sam shvatila da nas Bog stavi, u trenutku, gde treba“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Sara Jovanović
Sara Jovanović
Novinar i voditelj na TOXIC TV-u

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci