Ruža Rupić se prisetila stravične saobraćajne nezgode!

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Mlada pevačica i influenserka, Ruža Rupić, pre sedam godina doživela je saobraćajnu nezgodu kada ju je udario automobil. Sada se podsetila tog nemilog događaja i otkrila šta se sve promenilo od tog dana.

– Pre 7 godina me je udario auto i to mi je najbolja stvar kada gledam 7 godina kasnije koja mi se desila u životu. Taj dan je promenio mene, gledanje na stvari na život, na sve. Pre 7 godina sam shvatila da je život kratak i da te danas ima. Sutra nema i da ako nešto želiš u životu, treba da kreneš sad i odmah jer sutra može da se desi da nemaš priliku za to. Zauvek ću da pamtim 1.12.2014. godine, jer da nije bilo tog dana, ne bi bilo ni svega ovoga što ja jesam danas – napisala je pevačica, na svom Instagram storiju. Svojevremeno je otkrila i više detalja o ovoj nezgodi:

– Udario me auto jer sam pretrčavala ulicu. To je moja strašna greška i apelujem na sve da to nikako ne rade jer to može da vas košta života. Svi su me učili to ali ja nisam razmišljala, ja sam takva, dok ne udarim glavom u zid ne naučim! Ali vi nemojte tako, naučite iz mojih grešaka. Ja posle toga nikad to nisam uradila, opametila sam se – otrkila je Rupićeva, pa dodaje:

Sve u svemu, polomljena mi je bila ključna kost, nadlaktica i prvo rebro, dugo je trajao oporavak ali trudila sam se da se oporavim što pre. Nikada nisam pravila žrtvu od sebe nego sam verovala da mogu da se oporavim što pre, i tako je i bilo – ispričala je Ruža, za „Alo“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci