Šako Polumenta: „Imao sam mnogo ljubavnica, ali sam se vratio ženi!“

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevač Šako Polumenta bez dlake na jeziku priznao je da je bio neveran svojoj supruzi, i to više puta. Kako kaže, nijednoj ljubavnici nikada nije priznao da je oženjen, niti se kaje zbog ijedne prevare.

– Imao sam mnogo ljubavnica, zna to moja žena. Ona i ja nismo bili zajedno 4 godine. Od 1995. do 2010. smo bili zajedno, ali smo stavili tačku. Dobijao sam svašta nešto od ljubavnica i devojka i donji veš su skidale baš na stejdžu. Nisam nikada rekao da sam oženjen ni jednoj – kaže Šako u emisiji „Premijera-Vikend Specijal“, a potom ističe da je i pored mnogih drugih žena, njegova supruga žena njegovog života.

– Neću svoju ženu da ponizim, ona je meni celog života nešto sveto. Imao sam ljubavnica posle 2010., ne kajem se, bilo mi je lepo. Nešto u tom trenutku nije radilo, ali moja žena je žena mog života, ona je junak. Ljubavnice su devojke koje pozdravljam, mi se i danas viđamo i popričamo. Ja sam mnogo puta bio izmirisan od ženskih parfema, a da nisam bio ni sa jednom – kaže Polumenta i dodaje:

– Imao sam jednu lepu vezu sa devojkom koja mi je značila. Nadam se da je ona dobro. Shvatio sam da je to žena sa kojom ne želim da nastavim dalje kada sam se vratio svojoj supruzi. Budim se na Adi Bojani, a deca su u Budvi sa ženom. Budiš se, imaš sve, a nemaš ništa. Zašto sam ostavljen? Najviše bih voleo da se vratim u vreme da budem sportista i držim svoju ljubav za ruku. Život me ošamario, ali jači sam od života – završava folker.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci