Sale Tropiko i Jovana Pajić se razvode nakon 10 godina braka: „Ostaćemo prijatelji!“

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevač Aleksandar Cvetković, frontmen grupe „Tropiko bend“ i pevačica Jovana Pajić, odlučili su da nakon deset godina, okončaju svoj brak.

Sale i Jovana pokrenuli su proces za razvod braka, prenose domaći mediji, a već nekoliko godina njihov odnos je bio na „klimavim nogama“.

– Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost – izjavila je Jovana.

Sale Tropico i Jovana Pajić, foto: Dragana Udovičić

– Poslednjih dve – tri godine njih dvoje su se mnogo udaljili. Očigledno da se ljubav ugasila i da više nisu bili par kao što su to bili na početku zabavljanja i braka. Sve ređe su se u javnosti pojavljivali zajedno, što je pokazalo da se ljubav između njih dvoje ugasila. Seli su i zajedno se dogovorili da se raziđu. Pre nešto više od mesec dana Jovana se sa decom iselila iz stana, a Sale i ona su ostali u svakodnevnom kontaktu – otkrio je izvor blizak Saletu i Jovani, navodi „Blic“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci