SA LICA MESTA!

Sam vrh estrade na jednom mestu!

Pročitajte još

Savremeni trendovi i novo doba, diktiraju potrebu da se fizički izgled stavi u prvi plan. Iz toga proizilazi potreba žena da izvrše male promene na licu, izmene nedostatke ili da definišu forme.

Samim tim uz najnoviju tehnologiju i napretke, sada smo u mogućnosti da budemo još lepše, a za to nam uvek uskoče u pomoć pravi profesionalci. Zato smo se baš danas sa Toxic ekipom uputili na proslavu povodom 18 godina rada studia i akademije „Blaško“ na čelu sa Vericom Blaško. Ženom koja je surovi profesinalac u svom poslu i maher na polju trajne šminke.

Svojom strašću i posvečenošću stvorila je jedinstveni stil a svojom tehnikom postala lako prepoznatljiva među klijentima i kolegama.

Verica Blaško, foto: Toxic

Sa Vericom smo porazgovarali, a među zvanicama našle su se i mnogobrojne javne ličnosti. Medju kojima su pevač Ivan Gavrilović, pevačica Aleksandra Stojković Džidža, Milica Jokić, Magdalena Vračić, Tamara Tara, voditeljka Ana Radulović, voditelj i glumac Stefan Usiljanin, rijaliti učesnica Marijana Zonjić, kao i glavna zvezda večeri Elektra Elit kao i mnogi drugi koji su nam večeras ukazali poverenje. Ekluzivne priče sa lica mesta, ali i intervjue specijalno za naše kamere, imaćete priliku da ispratite narednih dana u našoj “DeToxic” emisiji.

Verica Blaško, foto: Toxic

Ekipa Toxic portala, Verici želi puno novih uspeha i zadovoljnih klijenata

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci