„SAMO JOŠ DA SE OSTVARIM KAO MAJKA“ OVE DETALJE O SANDRI AFRICI NISTE ZNALI!

Pročitajte još

Sandra Afrika važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj muzičkoj sceni, a osim što muškarci uzdišu za njom i rado vole da je vide, ima i onih koji bi je odmah i oženili.

Sandra je dobila nadimak Afrika, po pesmi koju joj je Marina Tucaković napisala. Lepa pevačica ne krije da u prvi mah nije htela da peva pesmu zbog reči, a upravo ju je ta pesma proslavila i vinula u zvezde.

Specijalno za naš portal pevačica je priznala da je pesma „Afrika“ Slađe Alegro, zapravo bila prvo bila namenjena njoj. Međutim, pevačica ju je odbila da se ne bi ponavljala.

Takođe, o njenim počecima se dugo spekulisalo. Pevačica nikada nije krila da je karijeru započela kao plesačica i da ju je otkrio izvesni Mikiša iz Šapca, koji joj je kasnije bio dugogodišnji partner a sada je poslovni saradnik i menadžer:

– Moja muzička karijera krenula je na njegovu inicijativu. On je video to nešto u meni, što nisam videla ni ja ni moja porodica. Bukvalno niko sem njega nije verovao u mene. Sami smo bili u tome. Da nije bilo njega ja nikada ne bih krenula u pevačke vode.

Sandra se ne bavi samo pevanjem, već gradi i zgrade. Takođe, pevačica je otvorila dušu o majčinstvu:

– Sve u svoje vreme, samo se na tom polju nisam ostvarila ali se nadam da će se i to uskoro desiti. Mislim da ću biti stroga ali naravno dobra majka. Potrudiću se da sve vreme izdvojim za porodicu, to mi je jako važno – ističe ona.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci