Sandra Afrika: “Muškarac mora da bude jači od žene”

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV-u

Atraktivna pevačica Sandra Afrika svojom pojavom na muzičkoj sceni raspametila je sve, a ono što još više intrigira javnost jeste što Sandra ne govori često o svom privatnom životu. Ipak, sada je otvorila dušu i iskreno progovorila o tome.

– Ne padam ni na nikoga. Ne odgovaram na poruke. Stižu na Instagramu, ali ne odgovaram. Ne volim dopisivanje tog tipa. Ja bih pre bila sa nekim koga sam upoznala preko nekog, družila se, nego da ga nađem preko Instagrama. To mi je katastrofa. Po tom pitanju sam baš staromodna – kaže Sandra i dodaje kakva je kada je ljubav između četiri zida?

– E, tu nisam staromodna (smeh). Glupo mi je da ja pričam o tome. Samo ću reći da nisam.

Sandra Afrika
Sandra Afrika, foto: Instagram

Otkrila je i kakva je u ljubavi, kao i to šta je sve može povrediti.

– Veoma sam emotivna u ljubavi, poslu. Takva sam. Dosta stvari može da me povredi. Izgledam jako i mogu dosta stvari da ponesem na leđima i to činim 15 godina koliko sam deo estrade. Ova džungla me je ojačala, ali sam generalno emotivna osoba – istakla je pevačica.

– Nikada u svom životu nisam birala momke po tome čime se bave i šta generalno rade. To mi nije bitno. Ali je jako nezgodno kada je žena stabilna i svoja, a muškarac nije. Ne bismo išli u tom smislu. Mislim da ne bismo uspeli. Muškarci treba da budu jači i da budu uz ženu, a ne obrnuto, što se tiče tih stvari. Međutim, kada volim, ja volim i tu je kraj svake priče. Koliko imamo, imaćemo. U tom sam fazonu. Ali retko da može da se to spoji – završila je ona.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV-u

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci