OTVORILA SE

Sandra Afrika ulaže u stanove: 500.000 evra za izgradnju pametne zgrade!

Afrika i Mikiša navodno su kupili veliki plac u Šapcu na kom planiraju da izgrade luksuznu zgradu koja će imati 13 spratova.

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica Sandra Afrika  rešila je da deo novca koji je zaradila od muzike uloži pametno, pa će navodno sa Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, njenim menadžerom, uskoro početi da gradi „pametnu“ zgradu u Šapcu.

Afrika i Mikiša navodno su kupili veliki plac u Šapcu na kom planiraju da izgrade luksuznu zgradu koja će imati 13 spratova, piše „Alo!“.

„Sandra je oduvek važila za pevačicu koja dobro zarađuje, ali koja ume pametno da ulaži svoj novac. Kada je sebe stambeno obezbedila, shvatila je da je ulaganje u nekretnine najisplativiji biznis. Zbog toga je dugo planirala da novac investira u kupovinu stanova, ali nedavno joj se otvorila mogućnost za bolju i isplativiju investiciju“, priča izvor, a pevačica je potvrdila pisanja.

„Istina je da se gradi ta zgrada, a Mikiša je oduvek u gradnji. To je njegov primarni posao godinama unazad, pa nikoga ne treba da čudi da se ulaže u takav projekt. Kada je reč o finansijama, to će svakako biti luksuzna zgrada, ali ne bih se razmetala ciframa. Neprimereno je i nema smisla“ – rekla je Sandra za „Alo!“.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci