[acf field="pre_title"]

Sanja Kužet o Ceci: „Ona je jedan od posvećenijih mentora u ovoj sezoni“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sanja Kužet već osam sezona uspešno vodi muzičko takmičenje, ali uprkos popularnosti koju joj je doneo ovaj posao ona izbegava medije i retko daje intervjue.

Voditeljka je sada za Telegraf komentarisala žiriranje folk zvezde Cece Ražnatović ali i česte nesuglasice članova žirija.

– „Sad posle nekog vremena mogu da se izjasnim. Bilo je rano da na početku komentarišem i donosim neke zaključke. Smatram da je toliko posvećen mentor, da se toliko brine i bori za svoje kandidate što je apsolutno za svaku pohvalu.“

-„Što se tiče nesuglasica među članovima žirija, sada sam navikla na to. Naravno da nije bilo prijatno u početku. Sada već znam da su oni pojedinačno i te kakve zvezde i da svako ima svoj stav i da želi da ga iznese po svaku cenu. Kada dovedete tako jake persone u tako gledan šou program prosto ne možete da očekujete uvek slaganja. Zato su oni tu jer su različiti. Ja to sve gledam kroz posao. Ja se trudim da svojim izrazom lica i govorom tela te požare između njih gasim. Posebno kada su pored mene kandidati, tada imam potrebu da ih zaštitim u svakom smislu.“- zaključila je Sanja.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci