Sanja Vučić: „Kada mi iskoči neka njegova slika sva zatreperim“

Pročitajte još

Sanja Vučić kaže da odavno nema dečka i da joj to ne pada teško jer dugo može da izdrži bez seksa!

Članica grupe „Harikejn“ je u emisiji „Na saslušanju“, otvoreno pričala o seksualnom životu. – Nemam dečka, soliram i dalje! Mislim da će tako ostati duže vreme. Ne razmišljam o muškarcima, ma nemam vremena za njih jer nastupam svakog vikenda. Naravno da svi imamo potrebe za seksom, ali ne vrti se svet oko toga. Aja bez seksa mogu mesecima!

– Italijan mi je zanimljiv, i dalje pratim šta radi na Instagramu. Kada mi iskoči neka njegova slika, sva zatreperim! Patim zbog te neuzvraćene ljubavi…

Da li ti je bilo neprijatno kada je tvoj bivši dečko Nikola Đorđević ušao u ,,Zadrugu“? I da li bi ti ikad ušla u rijaliti?

– Bilo mi je neprijatno, iako me nije komentarisao negativno… Nikad nisam dobila ponudu za rijaliti, ai ne bih je prihvatila.

Je li tačno da ideš kod psihijatra zbog ljubavnih problema?

– Ne zbog toga, već zbog duševnog zdravlja. Svi smo okruženi stresom i napadima anksioznosti, treba da vodimo računa o psihičkom zdravlju.

Mediji su te dovodili u vezu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, koji je sada sa Anastasijom Ražnatović.

– Mi smo prijatelji, sa celom njegovom porodicom sam super. Tako će i ostati. I Anastasiju znam duže vreme, veoma mi je drago zbog njih, želim im svu sreću!

Da li je Ceca snimila pesmu koju si joj napisala?

– Ponudila sam joj pesmu „Komično“, ali još nisam dobila odgovor… Verujem da će joj se svideti, ali ona ima mnogo obaveza, pa ne stiže da presluša sve numere koje dobije. Volela bih i Konstrakti da napišem pesmu. Imala sam priliku da radim alternativnu muziku, mislim da bih se sa Konstraktom dobro uklopila, čak smo jednom delile binu dok je nastu- pala sa ,,Zemljom gruva“.

Koje sve plastične operacije si radila?

– Optužuju me da sam podizala oči i sekla kapke, ali jedino sam radila – usta.

Da li je tačno da se ložiš na Mariju Šerifović?

Mi smo prijateljice, volim je. Čast mi je što sam nastupala na njenom koncertu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci