Sara Jo: Pored mene su svi zadovoljni i srećni

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Mlada pevačica Sara Jovanović poznata je po svojim hitovima, ali i po besprekornom osećaju za modu. Njene stajlinge mnoge devojčice kopiraju, a mnogi modni kreatori su baš nju želeli da im bude muza. Pevačica tvrdi da voli da kupuje garderobu, ali da nije dugo dolazila u glavnu ulicu za šoping – Knez Mihailovu.

-Zavisi od mog raspoloženja, ali i od vremena. Volim da šopingujem pa nekada ustanem i odem pravo u radnju, a nekada se desi da nemam vremena ni za šta i prvo šta vidim u garderoberu ja navučem na sebe. Generalno uživam u kombinovanju stvari, ali nekako sam sve više okrenuta jednostavnijem stilu. Ipak, šoping mi sve manje prija zbog gužvi, pa češće izbor garderobe prepustim svojim saradnicima kojima opišem šta želim i kako se osećam – rekla je Jovanovićeva u „DeToxic“ emisiji.

Iako pevačica tvrdi da se ulenjila tokom karantina i da je nabcila koji kilogram, mi to nismo primetili pa smo je pitali kako je provodila vreme dok smo bili „zaključani“.

-Jao karantin mi je bolna tačka, najviše sam provodila vreme kod kuće gledajuči filmove i serije na Netflixu. Svi me pitaju da li sam kuvala, e pa razočaraću vas, nisam. Jedina osoba kojoj spremam hranu je moj pas Nora. Ona živi najbolji život na svetu, a ozbiljnija kuvanja nisam imala. Znam da ćete me pitati i za dečka, ali to ne želim da komentarišem, mogu samo da kažem da su svi srećni i zadovoljni pored mene – rekla je Sara za našu emisiju.

I dok čekamo novu pesmu, Sara vredno radi na novom voditeljskom projektu sa prijateljicom, influenserkom Dunjom Jovanović.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci