Šaran iskeširao jedan stan za snimanje spota za pesmu “Kako ostaviti lava”

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana eM, juče je objavila nastavak pesme “Žena od sultana” – “Kako ostaviti lava”, a za spot koji je snimljen iskeširano je čak 50.000 evra, saznaje 24sedam.

U visokobudžetnom spotu pojavljuje se u ulozi supruge Šarana Alegra i voditeljka Dušica Jakovljević, koja je, kako otkriva naš izvor, dobila za ovaj angažman čak 4.000 evra.

Naša saznanja o detaljima glumačkog angažmana Dušice Jakovljević, kao i da je dobila 4.000 evra, voditeljka nije želela ni da potvrdi niti da demantuje, ali je rekla za 24sedam da je veoma zadovoljna saradnjom.

-Ne bih pričala o honoraru, samo mogu da kažem da sam bila pod velikim utiskom profesionalizma – istakla je Dušica na početku razgovora, a zatim dodala:

-Nosim fantastične utiske sa snimanja spota koje je trajalo veoma dugo. Cela ekipa se našla oko pola sedam uveče, a snimali smo sve do ranih juatrnjih časova narednog dana. Mislim da smo završili jedan deo spota oko devet ujutru. Ipak, taj perfekcionizam na čelu sa Šaranom učinio je da umor ne osećamo sve vreme – ističe voditeljka koja se trenutno nalazi u Francuskoj na odmoru sa svojim partnerom Milošom Dimitrijevićem Čavom.

-Odmaram sa mojim čovekom i punim baterije, otkrivam nove ljude, lokale, plaže… Bili smo prvo u Parizu, pa smo se spustili do Korzike i radujem se uskoro što idem na letovanje sa decom – poručila je za kraj.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

spot_img

Najnoviji članci