Saša Joksimović:“Da li je protivzakonito da im ja nalupam šamare?“

Pročitajte još

Martinović Miloš
Martinović Miloš
Novinar Toxic TV

Glumac Saša Joksimović već danima javno iznosi kroz šta prolazi njegov naslednik Ilija.

-Moj sin ima 13 godina, preživeo je veliki stres kada su ga vršnjaci po treći put napali u parku na Vračaru. U pitanju su maloletnici koji maltretiraju svu decu koja dolaze u taj park. Ovoga puta, oni su presreli Iliju i njegove drugare, oteli su im novac i polili ih vodom – kazao je Saša Joksimović.

-Pokušao sam da reagujem, razgovarao sam sa roditeljima te dece, ali oni ne mare za celokupnu situaciju. Daju smešna objašnjenja i pravdaju svoju decu koja sa sobom nose hladno oružje i bokserima i palicama plaše drugu decu kojoj otimaju novac. Ovo mora što pre da prestane, nije rešenje da se na nasilje odgovara nasiljem – dodao je on za „Alo“.

-E, ovako, pošto su već treći put napali mog sina i uzeli mu pare, je**ću vam mamicu u pi**u kad vas budem video u Čuburcu! Znači, je**aću vam mamicu u pi**u! – besno je poručio bio Joksimović putem klipa koji je nedavno postavio na društvene mreže, dok je na svom Fejsbuku potom napisao kako se suočio sa jednim delikventom.

Kilinac je pretio da će „bokserom“ da ga bije. Uputim se ja u Čuburac odmah – naveo je Saša, pa nastavio:
– Sin ga prepozna, ja mu priđem, kazem: „Sad daj taj bokser“, a mali kaže da se šalio i da se neće više šaliti na takav način. To je to, prošlo je, i posle toga ponovo Čuburac, opet mu pretili, tražili pare, ponovo bokser, metalne palice… Sin i drugari su se udaljili iz parka, ali ga je onaj prvi pratio sa metalnim šipkama neko vreme. Da li smem ja da odem ponovo u park, nalupam šamare, rasteram bandu ili je to protivzakonito? Šta uraditi?
Izvor espreso.co.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Martinović Miloš
Martinović Miloš
Novinar Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci