[acf field="pre_title"]

Saša Kapor otkrio kako je osvojio Nikolinu Kovač!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Iako se o njihovoj ljubavi često pričalo, pisalo i polemisalo, Saša Kapor i Nikolina Kovač, dugi niz godina uživaju u zajedničkom životu, koji su uprkos različitostima, sačuvali. Pored sina Nikolaja, oni su pre nešto više od godinu dana, dobili i kćerku Nikoletu, a njihov brak je dobio jos lepši smisao. Saša je, u razgovoru sa Tijanom Randjelović, u emisiji “Tranquilo”, istakao da mu je porodica životna diploma, i da je to stub i osnova svega u životu. Takodje, sa osmehom na licu, ispričao je pred našim kamerama, kako je osvojio sarajevsku barbiku – Nikolinu.

– Mislim da se ljudi, generalno, sretnu. A i mlada je bila. Upoznali smo se tako što se ona tada takmičila a ja sam došao u taj neki revijalni deo. Pevali smo duet moj i Ane Kokić “Ako ljubav nestane” i generalno mi smo to odradili kao da smo pevali sto puta pre toga, ali prve emocije nismo prepoznali u tom trenutku… – ispričao je Saša i dodao da je dve nedelje nakon te emisije imao zajednički nastup u jednom klubu upravo sa Nikolinom i da je zapravo od toga sve krenulo. Koju foru je napravio i kako je dobio njen broj telefona, saznajte u videu ispod:

Još zanimljivih priča sa Sašom Kaporom ali i sa momcima iz benda Dijamanti, kao i pregršt dobre muzike uživo, možete pogledati i večeras, u još jednom repriznom terminu emisije “Tranquilo”, od 19h na kanalu TOXIC TV.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci