Saša Kovačević: “Voleo sam da popijem kao klinac, ali sam znao da povučem ručnu!”

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Kao dečak, sa svega pet godina Saša je krenuo u muzičko obdanište, nakon što su njegovi roditelji primetili da ima talenat. Iako je u prvi mah planirao da isključivo svira klavijaturu, kada je stasao u mladića, shvatio je da želi da bude pevač, pa je tim putem i krenuo. Posle brojnih izbora i čini se pravih poteza, Kovačević je od dečaka iz Zemuna sa velikim snovima dospeo u sam vrh muzičkih zvezda naše zemlje.

– Kada sam imao pet godina, otac mi je u Nemačkoj kupio prvi sintisajzer i ubrzo je shvatio da sam talentovan za muziku, posle par odsviranih melodija. Nedugo zatim su roditelji mene i brata upisali u muzičku školu. Spontano sam shvatio da bih pored sviranja mogao i da pevam, i kada sam odlučio koji je moj poziv imao sam potpunu podršku moje porodice – prisetio se on, priznajući da nije ni slutio da će postići ovoliki uspeh.

– Ni moji roditelji ni ja nismo mislili da ću kroz 15-ak godina zarađivati od muzike, već smo počeli da ostvarujemo moj dečački san. Opredelili su se da slede osećaje i definitivno nisu napravili grešku – ističe Saša i dodaje:

– Razmišljao sam samo o radu na splavovima, u klubovima, tako sam video sebe u budućnosti, sve dok nisam sazreo i uvideo da svoj talenat, energiju i emociju mogu da usmerim i pokažem na neki drugačiji način.

Na jednom od tada najpopularnijih splavova u srskoj prestonici, Saša je počeo da nastupa već sa 15 godina, u pratnji oca jer je bio maloletan, zbog čega mu je, kaže, bilo neprijatno. Kako noćni život može biti pun poroka, pevač ne krije da je umeo da konzumira alkohol u većim količinama, kako na prvim svirkama tako i u izlascima..

Doprinosio sam finansijski porodici kada sam imao tek 16 godina, ali glavni motiv da tako mlad počnem sa svirkama bila je moja prevelika želja. Bio je to izazov za moje roditelje. Jer, kafana kao takva sa sobom nosi dosta loših stvari koje mogu da privuku adolescenta poput mene u tim godinama. Kao mlađi sam voleo da popijem, ali sam uvek znao kada da „povučem ručnu – rekao je Saša za 24sedam.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci