[acf field="pre_title"]
Za Sašu Kovačevića ova Nova godina je drugačija od svih do sada!

Saša Kovaćević:“NA KONCERTU ĆE PRVI PUT BITI MOJA ĆERKA“!

Pevač uživa da provodi vreme s porodicom.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Saša Kovačević jedva čeka da postane otac. S izabranicom Zoranom Tasovac uživa u ljubavi i proširenje porodice je sledeći logičan korak. Zorana iz braka s Bogdanom Srejovićem – koji je u vezi s Cecom Ražnatović – ima ćerku Iskru i pevač ju je prihvatio kao da mu je rođeno dete.

„Nije to samo njeno dete, to je i moje dete. Uloga oca je fenomenalna i osećaj je divan. Svi mi živimo za nove generacije koje će naslediti naše gene i živeti kada nas ne bude. Uskoro će valjda doći na svet i naše dete, a biće i svadbe“, rekao je nedavno za Alo! Saša koji je presrećan što će njegov novogodišnji nastup gledati i mala Iskra.

„Veliko mi je zadovoljstvo što ću pevati u svom gradu. Beograd će prvi put imati doček na obali Save, na otvorenom, i zaista će imati posebnu draž za sve koji dođu. Drago mi je što ću posle nekoliko godina moći da se družim sa beogradskom pulikom. Praznike najviše volim da provodim sa svojom porodicom, pa mi je neprocenjivo važno to što će moja ćerka prvi put biti na mom koncertu. I za nju će to sigurno biti doživljaj“, rekao je za „Blic“ pevač.

Inače, Iskra je nedavno proslavila rođendan a tata Bogdan  i Ceca Ražnatović su joj priredil
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci