[acf field="pre_title"]

Saša Matić o ćerkama: „Supruga i ja se trudimo da ih naučimo pravim vrednostima!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevač Saša Matić je već skoro dve decenije u braku sa suprugom Anđelom, sa kojom ima dve ćerke Aleksandru i Taru.

Njihova ljubav i odnos u kom neguju prave vrednosti čini ih jednim od najskaldnijih parova na našoj estradnoj sceni, a pevač je otkrio tajnu njihovog uspešnog braka i dugog trajanja:

-Brak negujemo ljubavlju. Porodica je nešto najsvetije za mene i oduvek sam bio mišljenja da se svaki odnos mora negovati da bi bio uspešan. Vreme sa suprugom je vreme kad odlazimo u neki naš svet pun pažnje, razumevanja i ljubavi. Još se trudim da je osvojim kao kad je sve počelo, a ona tako lako uspeva da se svaki dan ponovo zaljubim u nju kao da je prvi put. I tako, trajemo godinama i čvrsto verujem da će tako biti zauvek – ispričao je pevač, a potom se osvrnuo na svoj odnos prema ćerkama:

– Pre svega sam otac svojim devojčicama, pa tek onda prijatelj. Supruga i ja vredno radimo na tome da ih naučimo pravim vrednostima i pokažemo šta jeste, a šta nikako nije u redu. One su stvarno dobre devojčice i ne govorim to što su moje, ali su stvarno mnogo pametne. Uglavnom one beže meni kad im nešto nije po volji, ali nemojte to otkriti pred mojom suprugom – kroz osmeh rekao je Matić, za „Blic.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci