Saša Matić o saradnji sa Severinom, Cecom i Aleksandrom Prijović!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevač Saša Matić jedan je od pevača koji se može pohvaliti besprekornom karijerom i brojnim hitovima. Njegove pesme su uvek tražene i slušane, a karte za njegove koncerte se u rekordnom roku rasprodaju.

Pojedine pevačice su imale tu čast i privilegiju da sarađuju sa njim i snime duete koji su postali veliki hitovi. Na tom spisku se nalazi duet sa Cecom Ražnatović, Severinom, Radom Manojlović, Aleksandrom Prijović i Milicom Pavlović. Matić je sada konačno progovorio kakvu je saradnju imao sa pomenutim koleginicama i sa kojom je bilo najteže sarađivati.

Severina je bila odlična, ona je jedna opuštena Dalmatinka, fina, energična… Mi smo imali super saradnju, možda je jedino to snimanje najduže trajalo, jer sam ja bio autor za tu pesmu „More tuge“, pa sam bio najoštriji, ovo sve ostalo je išlo laganije – rekao je Saša i dodao:

– Ceca je moja sestra… Sa Prijovićkom sam snimao spot u rudniku i to smo išli ispod zemlje ne znam koliko metara, u jednom momentu Aleksandra se malo uplašila – rekao je Saša u emisiji „Zvezde Granda – Specijal“
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci