Saša Matić otkrio: „Bila je ozbiljna panika u tom trenutku“! Pevač priča o novogodišnjem nastupu!

Pročitajte još

Muzička zvezda Saša Matić održao je spektakularni doček Nove godine u Beogradu, ali tek sada je otkrio da je pred nastup dobio imao manjih zdravstvenih problema. Međutim, Saša je poput pravog profesionalca izneo čitav nastup.

– Nova godina je prošla odlično, došao sam u Beograd iz Hercegovine oko pola tri popodne… Došao je polu mrtav čovek kod kuće, zakačila me temperatura. Došao je moj prijatelj doktor Đorđe Filipović kod kuće, nakljukao me svim mogućim koktelima i lekovima. Negde oko pola 11 kada sam došao u Hajat, pita mene moj menadžer Marko Maksimović, „Saško jel možeš?“. Ne znam šta da mu kažem, ni mogu, ni ne mogu. Znam da moram, vidim da ne mogu, onda je to bila ozbiljna panika u datom tom trenutku – ispričao je Saša u emisiji „Sve u svemu“, a potom dodao:

– Kada je krenuo koncert, prva pesma tako i tako, drugu peva publika, treću prateći vokali, ja se švercujem. Na četvrtoj pesmi kažem sebi, vidi ili si sada pukovnik ili si pokojnik. Ili se povlačiš sa bine ili moraš da prelomiš u datom trenutku da gaziš, pun gas. Na kraju je koncert trajao četiri sata, od 23h do 3 sata ujutru.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci