Savo Perović: „Luna Đogani i ja smo u super odnosima“

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Mladi pevač, Savo Perović, iako je odlučio da se neko vreme ne pojavljuje na televiziji, zbog nas je napravio izuzetak, te smo to iskoristili i dotakli se raznih tema. Razgovarali smo sa njim o njegovom novom biznisu kom se posvetio, mami Blondi, ali i njegovoj dobroj drugarici i koleginici Luni Đogani koja očekuje bebu.

Između ostalog, pitali smo ga u kakvim su odnosima njih dvoje, da li se često viđaju, ali i da li se pomrio sa Luninim verenikom.

– Mi smo u super odnosima, čujemo se svakodnevno, ne viđamo se sada. Ja sam taj koji malo izbegava viđanja, jer ipak cirkulišem među dosta ljudi i ne bih želeo ja da je ugrozim na bilo koji način. Svakodnevno se čujemo telefonom ili putem video poziva – rekao nam je Savo.

Kako su Luna i Marko pre izvesnog vremena saznali da čekaju devojčicu, pevač nam je i to prokomentarisao. Rekao je da je on prvi, među svima ostalima, očekivao da će njegovi prijatelji dobiti dečaka, pa se nadovezao:

– S obzirom na to da su u pitanju Luna i Marko, to dete je moralo da bude suprotno od onog što su svi očekivali, to mora da bude inadžija – našalio se pevač.

O čemu smo još razgovarali sa Savom, možete pogledati u prilogu naše „DeToxic“ emisije koji je u okviru članka.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci