Sćepan Stojanović osvaja region: Virtuoz na harmonici koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Momka koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojom izvedbom na harmonici, talentovanog Šćepana Stojanovića, domaća i regionalna publika upoznala je pre četiri godine prilikom učešća u šou programu „Ja imam talenat“. On je iskreno za Toxic portal otkrio koliko mu je značilo učešće u ovom projektu i kako se snašao.

-Ovo takmičenje je bio moj dečački san. Gledajući druge ozbiljne takmičare na tom mešovitom takmičenju pokraj malog ekrana zamišljao sam sebe jednog dana da i ja pokažem publici šta znam i eto ta zelja mi se ostvarila. Plasirao sam se u superfinale i osvojio treće mesto – bio je iskren Šćepan.

Ovog Podgoričanina harmonika „sluša“ bez pogovora, a on gospodari svakom njenom dirkom toliko perfektno da stvara pravu magiju zvuka, što je potvrdio u ovogodišnjem učešću u takmičenju „Supertalent“, koje se održava u Zagrebu.

-Želja mi je da i ovo takmičenje u Hrvatskoj završim onako kako sam ga i započeo. Voleo bih da idem dalje i da budem još uspešniji u ovome što radim -kaže ovaj vrsni muzičar.

Sćepan je ušao u polufinale i time zaokružio dosadašnju karijeru. Dokazao je da vrhunski muzičari na harmonici mogu izvesti različite muzičke žanrove, a ne samo one na koje su navikli svi sa ovog podneblja. Mnogi su komentarisali da bi voleli upravo njegovu maestralnu izvedbu vide i na Evroviziji, a evo šta on kaže na to:

– To bi bilo fenomenalno! Možete da očekujete moju harmoniku i mene na Evroviziji u nekoj skorijoj budućnosti. To je ozbiljan projekat. Prvo bi trebalo da se napravi dobar hit, onda da se prođe Montevizija i to nije baš lagan put, ali ja verujem u sebe. Harmonika na Evroviziji u nekom modernom svetlu, nadam se da će mi se ostvariti – iskren je bio Stojanović.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci