KONAČNO!

Seka Aleksić objavila novi album „Bioskop“, sedam novih pesama

Ovo ste dugo čekali!

Pročitajte još

Jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima Seka Aleksić konačno prekida diskografsku pauzu. Pevačica nakon pet godina objavljuje novi album „Bioskop“.
Od izdavanja albuma „Balkan“ prošlo je skoro dve decenije, a za ceo taj period Seka Aleksić je otpevala veliki broj hitova koje publika obožava da sluša. I danas Seka može da se pohvali hitovima, kao što su: „Aspirin“,“Crno i zlatno“,“Iskoristi moje mane“,“K’o da sutra ne postoji“,“Boli stara ljubav“,“Dođi i uzmi me“, „Kraljica“,“Crveni ruž“ bez kojih ne može da se zamisli dobar provod.
Seka Aleksić, Promo
Početak godine Seka želi da kruniše njenim devetim albumom koji ima veoma zanimljiv naziv „Bioskop“, koji kako kažu preti da obori sve rekorde.
Seka je okupila tim najboljih autora među kojima su Marina Tucaković koja je napisala tri teksta pred smrt, a po jednoj njenoj pesmi se upravo i zove novi album, potom Dragiša Baša koji je na jednom od predhodnih albuma napisao pesmu „Rodjena s vukovima“, Saša Lazić autor njenih hitova u poslednjih par godina, Bojan Vasić, a kako je poznato Seka uvek šansu daje i novim mladim autorima.
Premijerno sve pesme objavljene su juče na zvaničnom You Tube kanalu Seke Aleksić.
Ovim povodom Seka je kratko poručila:
-Nije bilo lako napraviti novi album ali mislim da smo moj tim i ja u tome uspeli. Veoma sam srećna i ponosna što posle tolike pauze mogu da obradujem sve ljubitelje moje muzike.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci