Seka Aleksić sinu priredila bajkovitu rođendansku proslavu: Pevačica nije štedela!

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Pevačica Seka Aleksić, priredila je gala slavlje povodm rođendana sina Jakova, u Staroj Pazovi, a kako bi njen naslednik imao bajkovitu proslavu pevačica nije žalila novca.

Kako prenose mediji, potrošila je 5.000 evra za proslavu rođendana starijeg sina Jakova koju je organizovala u dvorištu svoje porodične kuće.

Na spisku zvanica našli su se njeni prijatelji, članovi porodice, slavljenikovi drugari, a za decu pun pogodak su bili brojni super junaci, koji su ih oduševili.

– Seka je dugo razmišljala na koji način da obraduje Jakova, pa je došla na ideju da proslava bude u znaku Spajdermena, jer ga on obožava. Napravila je čitav mali grad za decu, a cela proslava koštala je oko 5.000 evra – rekao je izvor blizak pevačici.

Seka Aleksić sa porodicom
Seka Aleksić sa porodicom, foto: Instagram

Samo torte (šest komada) su koštale oko 1.000 evra. Seka je angažovala i animatore, koji su bili obučeni kao Spajdermen. Tražila je od njih da osmisle razne igre za decu, pa su se tako mališani oprobali i u penjanju konopcima – rekao je izvor za Informer.

Mali Jakov
Mali Jakov, foto: Instagram

– Na rođendanu je bila i ogromna kuća na naduvavanje sa likovima iz crtanog filma Patrolne šape koja se najviše dopala Sekinom mlađem sinu – dodao je izvor.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci