Seka Aleksić: „Veljko najviše voli kada furam kratku frizuru!“

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Pevačica Seka Aleksić uključila se sa snimanja emisijke „Majki i Snajki“ i iznenadila gledaoce svojom novom, kratkom frizurom!

– Ustala sam u pola 6, došla sam na snimanje. Naučila sam dosta tokom snimanja, što od Raše, što od takmičara. Korigovala sam svoja jela, a i frizuru. Ne znam što su se iznenadili svi, ovo je moj stari fazon. Veljko mene najviše voli sa kratkom kosom, eventualno paž, ne voli moje ekstenzije na kosi – rekla je Seka u Jutarnjem programu, a voditeljka joj je uputila kompliment da je sa novom frizurom ista Sofija Loren i onda upitala kako funkcioniše sa decom kada ona nije tu.

Seka Aleksić, foto: Instagram

– Jakov i Jovan su kući sa tatom, juče sam pripremila grašak da ima da se jede. Kad god da znam da ostajem duže na snimanjima, ja pripremim ručak dan pre. Skoro sam pričala sa drugaricom oko pola bebe i kažem, ako i naredna beba bude muško, teško meni jer su muškarci zahtevniji i traže veću pažnju. Jakov je na tatu, čim ima jednu malu mrljicu odmah se presvlači. Takav je i Jovan – kaže pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci