Seka Sablić o svom kumu Draganu Gagi Nikoliću: „Bio mi je jedini prijatelj u životu!“

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Filmska, pozorišna i televizijska glumica, Jelisaveta Seka Sablić, svoju karijeru, započela je  pre više od pedeset godina, a i dan danas je jedna od najpopularnijih i najvoljenijih glumica.

Prijateljstvo koje je krunisano kumstvom, imala je sa legendarnim Draganom Gagom Nikolićem i njegovom suprugom Milenom Dravić.

Povodom petogodišnjice smrti slavnog glumca sa setom i tugom u glasu, glumica se  prisetila početka njihovog druženja, koje je trajalo više od pet decenija.

– Bio je toliko dobar. Pošto se mi znamo od 18 godine, zajedno smo studirali. Kako sam ja zapravo u prvo vreme bila nezainteresovana za njega, onda sam ga stalno začikavala, te ga udarim, te ga povučem, te mu bacim naočare kroz prozor. Nikada mi nije vraćao, iako je mogao, na isti način, pogotovo sa svojom muškom snagom. Slovo „a“ za njega je bila dobrota, on je bio dobar čovek. Uvek je svima činio koliko je mogao dobrog, poklanjao, plaćao, sve što je mogao je radio. Izuzetna dobrota, koja se retko sreće. Kao i njegov otac što je bio, pošto mu znam roditelje – rekla je Seka za portal „Telegraf.rs“ i dodala da je Gaga bio njen jedini prijatelj.

Dragan Nikolić
Dragan Nikolić, foto: ATA images

– Bio mi je možda jedini drug u životu i najbliži. Toliko smo bili bliski, to je jedna prisnost bila, potpuno poveravanje. To je dugo trajalo, onda sam im bila kuma. To je prešlo u jedno građansko druženje, koje je bilo sa puno poverenja. Bili smo bliski u svemu, u slici sveta, u razgovorima, nije bilo ništa oportuno u našem odnosu. Tu je bila i Milena, sa njom sam imala jednu posebnu neku žensku solidarnost. Tako da, eto, šta reći, ništa više – zaključila je glumica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci