Sergej Ćetković: „Ćerke su svesne moje popularnosti, ali nisu opterećene!“

Pročitajte još

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Pevač Sergej Ćetković, poznat je kao miljenik publike, a sada je otkrio ko su mu najdraži i najverniji slušaoci. Naravno, reč je o njegove dve ćerkice, Loli i Mili. On najpre njima predstavi nove pesme, pa kada čuje njihov sud, tek onda bude siguran da li je napravio dobar izbor:

– Prvo moje ćerke čuju moje nove pesme, pa tek onda svi ostali. Kada one počnu da ih pevuše, znam da sam pogodio emociju, jer su deca iskrena i slušaju sa dušom i bez kalkulisanja. Kamo sreće da smo i mi odrasli tako iskreni u drugarstvu i mislima – rekao je pevač, pa otkriva kako se one nose sa njeogovom popularnošću:

– Svesne su neke moje popularnosti, ali nisu opterećene. Živimo u normalnoj atmosferi, tata zna da bude i nasmejan i da vikne, a i da priča sa njima o svemu. Bitno mi je da nemaju lažnu sliku o životu – istakao je  Sergej, pa dodaje:

– Kada bi sve što se dešava u našem domu završilo na Instagramu to bi bio rijaliti. Privatan život treba da ostane privatan, a ove male atmosfere iz doma volim da podelim sa svojim fanovima na društvenim mrežama – zaključio je Ćetković.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Jelena Gluščević
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci